Elsker du planters og deres potentielle støtte til vores kroppe, hvad enten det er i din hverdagsmad eller til brug i mere terapeutiske sammenhænge, tilbyder Urteterapeutuddannelsen en helt særlig og på dansk jord unik uddannelse ud i viden om planternes helt særlige univers.

 

Du lærer alt om cirka 130 planters egenskaber, du lærer om forskningen bag, om forskningsmetoder, du får mulighed for at sanke de bedste i vores danske natur, og vi tager dig også hele vejen gennem den nyeste viden om, hvordan planterne støtter hinanden, dyr og mennesker til at opnå så sundt et liv som muligt.

 

Vi giver dig viden om kvalitetsvurderinger, hvornår tørrede planter er bedst, eller hvornår der skabes et stærkt terapeutisk redskab ved at kombinere tørekstrakter og tinkturer med vitaminer, mineraler, fedtsyrer og alt det andet, der skal til, for at vi på så nemt og naturligt kan guide os selv og vores medmennesker, vores klienter gennem livets faser.

 

Du lærer om de bedste kosttilskud, om cremer, salver og kompresser, og det hele er bundet sammen af traditioner, erfaringer og forskning.

 

Velkommen til et univers af planteviden.
Velkommen til Institut for Biologisk Medicin.

Du vil møde mange forskelllige studerende på vores skole på de mange fællesfag udi ernæringsterapi, reguleringsterapi, grundlæggende sundhedsteorier og praktik, blot for at nævne nogle af de mange fag og discipliner, der også hører til at blive en af Danmarks dygtigste terapeuter.