Q&A


​Jeg er ikke vant til sidde på skolebænken, mon uddannelsen er noget for mig?

Du behøver ikke at være specielt studievant. Vi skal nok hjælpe dig igennem studiet, selvom du måske ikke har studeret eller læst i årevis. Blot din motivation er i tip-top orden! Uddannelsen er både teoretisk og meget praktisk orienteret, så der er masser af afveksling.

Skal jeg kunne engelsk?

Det er en stor fordel at kunne engelsk, men ikke et krav.
Vil du fordybe dig i ny forskning, skal du kunne læse og forstå engelsk. Vii lærer dig dog, hvordan du forstår de til tider tunge videnskabelige rapporter.

Jeg har hørt, at mange biopater/naturopater ibm bruger forskellige apparater. Skal jeg anskaffe mig sådan et?

Hvis du ønsker at bruge en testmetode, der kræver et apparat eller yderligere uddannelse/kursus, så skal du afsætte tid og penge til det. Du kan vælge at blive biopat/naturopath ibm uden testsystemer.
Skolens lærere vil hjælpe dig undervejs til at blive klogere på de forskellige muligheder.

 

Har jeg stadig tid til mit arbejde, min familie og mine venner under uddannelsen?

Du kan sagtens have fuldtidsarbejde og familie, mens du studerer. Studiets opbygning gør, at du selv bestemmer, hvornår du studerer.

Hvor lang tid varer uddannelsen?

Uddannelsen er normeret til ca. 3 års varighed, men du kan tage den på både kortere og længere tid.
Vi anbefaler dog ikke at færdiggøre uddannelsen på under 2 år, da den praktiske erfaring undervejs er en vigtig del af studiet.
Du har helt op til 5 år at færdiggøre uddannelse, så der er tid til alt det, livet også byder på! I den forbindelse kan vi bede dig om at gentage enkelte fag med henblik på genopfriskning – naturligvis uden, at du betaler ekstra herfor!