Marianne Palm
Ejer Institut for Biologisk Medicin og er skoleleder af instituttet sammen med Dinna Trehøje.
 
Uddannet bl.a. biopat/naturopath ibm, phytoterapeut og psykoterapeut.
 
Marianne Palm er ejer og redaktør på magasinet sund-forskning, der udkommer 6 gange årligt. Derfor følger Institut for Biologisk Medicin konstant med tiden og forskningen, da Mariannes videnskartotek bliver større og større dag for dag.  
 
Marianne er derudover formand i Amputationsforeningen.
 
Underviser i biopatiens grundprincipper, phytoterapi (som en del af reguleringsterapi), klientpsykologi, klientpraktik og klinisk blik.
 
Derudover er det Marianne Palm, som de studerende har den tætte mailkorrespondance med undervejs i studiet, da hundredvis af hovedopgaver skal forbi Marianne inden en eksamen kan tilgås.
Dinna Trehøje 
2024 — På barsel
Skoleleder af Institut for Biologisk Medicin sammen med Marianne Palm. Dinna har arbejdet på skolen siden 2019.
 
Dinna er uddannet Cand.psych, biopat/naturopath ibm og zoneterapeut ibm.
 
Underviser på klientpsykologi og klientpraktik samt overbygningsuddannelserne Support & Care – Kræft og Support & Care – Autoimmune Sygdomme.  
Ann Britt Larsen
Uddannet biopat/naturopath ibm, zoneterapeut, massør, triggerpunkt-akupressør.
 
Underviser i zoneterapi og meridianlære.
Thomas Kjærsgaard
Thomas er ejer og indehaver af BioVita A/S. Han er derudover uddannet heilpraktiker og biopat/naturopath ibm.
Thomas er oveni også forfatter til en stribe af bøger om homøopati.
 
 
Thomas underviser i homøopati og forskning samt anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Frede Damgaard
Uddannet kostvejleder, ernæringsterapeut DET, phytoterapeut og biopat/naturopath.
 
Min baggrund for at være i denne branche var som udgangspunkt en trafikulykke.
Efterfølgende fandt jeg vejen gennem sunde kostvaner, kosttilskud og forskellige alternative behandlingsformer i den alternative branche til at komme på benene igen. Dette gjorde, at jeg blev meget interesseret i, hvad naturmedicin og den komplementære verden kunne bibringe mig. Det gjorde også, at jeg valgte at sætte mig mere ind i samt uddanne mig i, hvad kroppen har brug for af gode næringsstoffer gennem mad og naturlige kosttilskud. Denne baggrund og mange års erfaring er det, jeg underviser ud fra; og jeg synes, det er en gave at få lov at sprede viden om dette emne.
 
Frede underviser i grundlæggende ernæringsterapi.
Tine Krejsager
Uddannet biopat/naturopath ibm, certificeret stresscoach, fysiurgisk massør, certificeret projektleder og laborant.
 
Jeg har egen virksomhed, hvor jeg underviser og rådgiver indenfor kvalitetsstyring, fødevaresikkerhed, projektledelse, naturopati/biopati og stress coaching.
 
Underviser i kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed som en del af reguleringsterapi.
Ken Lunn
MSc. Herb. Med., MNIMH (GB)
 

Ken Lunn, er uddannet Urtemediciner fra The School of Herbal Medicin i England og har over 30 års erfaring indenfor sundhedsvidenskab og urtemedicin, som behandler, underviser og farmakognosist. Siden 2003, hvor Ken tog afsluttet en Master of Science videregående uddannelse på The University of Wales, har han specialiseret sig i farmakognosi, produkt- og produktionsudvikling samt konsulentopgaver for den neutraceutiske branche i ind- og udlandet. I dag arbejder Ken til daglig på Natur-Drogeriet hvor han beskæftige sig med udvikling af nye produkter og tekniske undervisningsopgaver.

 
Underviser i urinsyre, syre-, basebalancen og plantekemi

Chantelle Mclean
Chantelle er uddannet gartner og har speciale i planteskolegartnerproduktion.

Chantelle underviser i reguleringsterapi – nærmere om plantekendskab, planteanatomi- og fysiologi.

Inge Kellermann
Uddannet og RAB-godkendt zoneterapeut og phytoterapeut. Udgav i 2013 bogen “Når diagnosen er kræft. En selvhjælpsbog for kræftpatienter og deres pårørende” og “De bedste råd når diagnosen er kræft” i 2014 og “Når diagnosen er brystkræft” i 2016.
 
Undervisningen er tilrettelagt på grundlag af bøgerne, og formålet er at styrke mulighederne for at vejlede klienterne på en faglig kompetent måde – også når der er tale om alvorlige sygdomme. Min passion har i efterhånden mange år været at fokusere på at lette livet for de mange, der lider af de såkaldte livsstilssygdomme – kroniske sygdomme, som ikke altid kan helbredes, men hvor vi kan gøre meget for at styrke kroppen til at komme bedre i balance og derved minimere gener og progression af sygdommen.
For mit vedkommende har fokus af mange grunde især været på kræft, men da de underliggende årsager til udvikling af den sygdom stort set er de samme som for andre kroniske sygdomme, er det faktisk et bredspektret fokus.
Det har været en øjenåbner for mig, hvor meget evidens, der faktisk er for både den forståelse og de hjælpemidler, vi som behandlere er i besiddelse af. Den viden har jeg dedikeret mit liv til at formidle til klienter, i bøger, undervisning og foredrag. Kostens betydning og brug af lægeurterne spiller den vigtigste rolle i min tilgang, men det bliver også stadig mere tydeligt, hvordan den livsstil, vi har tillagt os i vores del af verden, påvirker udvikling af både fysisk og psykiske lidelser.
Den erkendelse betyder meget for den holistiske tankegang, der danner grundlag for såkaldt alternativ behandling. Den betyder også meget for den måde, vi møder klienterne og deres forskellige problemer med. Værktøjskassen er fyldt med gode redskaber, og evidensen for mange af dem er heldigvis omfattende.
 
 Underviser i ernæringsterapi.

Rikke Agersted
Rikke arbejder som naturopath, phytoterapeut, og shamansk healer.

Rikke underviser i ernæringsterapi om fedtsyrer.

Jeanette Clement
Uddannet biopat/naturopath ibm, NLP business practitioner, zoneterapeut og førstehjælpsinstruktør. PD i voksenpædagogik og ernærings- og husholdningsøkonom.

 

Underviser i førstehjælp.
Dorthe Bjørkvig
Dorthe er uddannet kostvejleder, massør og øreakupunktør
 
Dorthe er uddannet Biopat/naturopath ibm og har egen klinik (siden 2010.

Dorthe har et reformer pilates studie, hvor hun underviser.
Hun arbejder til daglig med biopatien, øreakupunktur,  kostvejledning, massage og laver sundhedsanalyser via vegatest, både i hendes klinik og i helsekostbutikker.
 
Dorthe underviser i øreakupunktur
Mette Saxtoft
Mette har en kandidat i lægemiddelvidenskab, som er en bred uddannelse der bl.a. har fokus på undersøgelse af lægemidlers virkning på raske forsøgspersoner og patientgrupper under kontrollerede omstændigheder.

 

Derudover er Mette Saxtoft under uddannelse som biopat/naturopath ibm og zoneterapeut ibm på Institut for Biologisk Medicin.
 
Underviser i lægemiddellære

 

 

Nina Schrøder
Nina bor i Klarskov ved Vordingborg på Sydsjælland og er selvstændig i egen klinik, på 7. år – kliniknina.dk.
 
Jeg er uddannet Biopat ibm, zoneterapeut ibm, Support and Care, kræft ibm, Ansigtsrefleksterapeut v/Lone Sørensen, personlig træner, kostvejleder, akupunktør, lymfedrænøse og lidt til.
Jeg underviser på Institut for Biologisk Medicin i manuelterapi. Jeg undervise også jævnligt i bokseklubben i Vordingborg, i mentaltræning, mobilisering og udstrækning.
Jeg har i flere år været instruktør for Hjerteforeningens motionshold og er det stadig.
 
Privat har jeg i flere år også dyrket vægttræning, også på konkurrenceplan. 
 
Jeg har en stor passion for kroppens intelligens og den keder mig bestemt aldrig.
 
Nina underviser i Manuel Terapi.

Eva Lydeking
Eva er uddannet sygeplejerske, men arbejder i stedet med klinisk ernæring, psykoterapi og homøopati.

Eva underviser i immunologi og symbioseterapi.

Bettina Nada Fellov
Bettina er uddannet biolog fra Kbh universitet og teknisk miljøleder fra DTU og er for nuværende i gang med biopath uddannelsen og NADA akupunktur. Bettina har desuden en langvarig erfaring som censor på tidligere Suhr´s, nu Metropol, indenfor ernæring og sundhed samt Global Nutrition and Health.
 
Bettina sanker urter, bær, frugt, tang og svampe og har en hel del erfaring med planternes gavnlige egenskaber i og på kroppen.
Igennem tidligere erfaring som økonoma, vikar kok, underviser i madlavning og frivillig i mange køkkener ved arrangementer har Bettina oparbejdet en viden om tilberedning af mad fra bunden, hvilket også foregår med de sankede urter.
Anne-Sofie Norring Olm
Underviser om urter og cremer på urteterapeutuddannelsen.

Derudover er Anne-Sofie uddannet og arbejder som Steinerpædagog og lærer.


Uddannet som terapeutisk udviklingsastrolog hos Claus Houlberg og underviser i astrologi.

Arbejdet hos Marianne Palm i perioden fra 2011-2013.

Været tilknyttet biopatuddannelsen/Instituttet siden 2011 

Taget div. moduler i phytoterapi på Urteskolen.

Har eget firma/ ’Ask&Know by ASNO 108’, hvor jeg har klienter i astrologi – og biopati kaniner (indtil videre).

Afholder krea/urtecafé, hvor vi bruger naturen til kreativ udfoldelse og kigger på urter/årshjulet/såkalender/skovhave brug.

Certificeret i Permakultur v/Tony Andersen, Vestergror og ‘De økologiske igangsættere’, Ravnborggade

Montserrat Farré Hernandéz

Montserrat er uddannet klinisk diætisk fra Spanien og biopat/naturopath ibm fra Institut for Biologisk Medicin.

Montserrat underviser i ernæringsterapi om blandet andet kosttrends, overvægt, undervægt, proteiner og aminosyrer.