Undervisere på instituttet

Marianne Palm
Ejer Institut for Biologisk Medicin og er skoleleder af instituttet sammen med Dinna Trehøje.
 
Uddannet bl.a. biopat/naturopath ibm, phytoterapeut og psykoterapeut.
 
Marianne Palm er ejer og redaktør på magasinet sund-forskning, der udkommer 6 gange årligt. Derfor følger Institut for Biologisk Medicin konstant med tiden og forskningen, da Mariannes videnskartotek bliver større og større dag for dag.  
 
Marianne er derudover formand i Amputationsforeningen.
 
Underviser i biopatiens grundprincipper, phytoterapi (som en del af reguleringsterapi), klientpsykologi og klientpraktik.
 
Derudover er det Marianne Palm, som de studerende har den tætte mailkorrespondance med undervejs i studiet, da hundredvis af hovedopgaver skal forbi Marianne inden en eksamen kan tilgås.
Dinna Trehøje 
Skoleleder af Institut for Biologisk Medicin sammen med Marianne Palm. Dinna har arbejdet på skolen siden 2019.
 
Dinna er uddannet Cand.psych, biopat/naturopath ibm og zoneterapeut ibm.
 
Underviser på klientpsykologi og klientpraktik samt overbygningsuddannelserne Support & Care – Kræft og Support & Care – Autoimmune Sygdomme.  
Ann Britt Larsen
Uddannet biopat/naturopath ibm, zoneterapeut, massør, triggerpunkt-akupressør.
 
Underviser i zoneterapi, manuel terapi og meridianlære.
Thomas Kjærsgaard
Thomas Kjærsgaard, ejer og indehaver af BioVita A/S, heilpraktiker, biopat/naturopath ibm.
Er derudover forfatter til en stribe af bøger om homøopati.
 
Thomas underviser i homøopati og forskning samt anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Frede Damgaard
Uddannet kostvejleder, ernæringsterapeut DET, phytoterapeut og biopat/naturopath.
Min baggrund for at være i denne branche var som udgangspunkt en trafikulykke.
Efterfølgende fandt jeg vejen gennem sunde kostvaner, kosttilskud og forskellige alternative behandlingsformer i den alternative branche til at komme på benene igen. Dette gjorde, at jeg blev meget interesseret i, hvad naturmedicin og den komplementære verden kunne bibringe mig. Det gjorde også, at jeg valgte at sætte mig mere ind i samt uddanne mig i, hvad kroppen har brug for af gode næringsstoffer gennem mad og naturlige kosttilskud. Denne baggrund og mange års erfaring er det, jeg underviser ud fra; og jeg synes, det er en gave at få lov at sprede viden om dette emne.
 Underviser i grundlæggende ernæringsterapi.
Tine Krejsager
Uddannet biopat/naturopath ibm, certificeret stresscoach, fysiurgisk massør, certificeret projektleder og laborant.

 

Jeg har egen virksomhed, hvor jeg underviser og rådgiver indenfor kvalitetsstyring, fødevaresikkerhed, projektledelse, naturopati/biopati og stress coaching.
 
Underviser i kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed som en del af reguleringsterapi.

Rikke Agersted
Rikke arbejder som naturopath, phytoterapeut, og shamansk healer.

Rikke underviser i ernæringsterapi om fedtsyrer.

Jeanette Clement
Uddannet biopat/naturopath ibm, NLP business practitioner, zoneterapeut og førstehjælpsinstruktør. PD i voksenpædagogik og ernærings- og husholdningsøkonom.

 

Underviser i førstehjælp.
Elizabeth Berg
Elizabeth er uddannet sygeplejerske og biopath/naturopath ibm.

 

Elizabeth underviser i klinisk blik.

Chantelle Mclean
Chantelle er uddannet gartner og har speciale i planteskolegartnerproduktion.

Chantelle underviser i reguleringsterapi – nærmere om plantekendskab, planteanatomi- og fysiologi.

Dorthe Bjørkvig
Dorthe er uddannet kostvejleder, massør og øreakupunktør
 
Dorthe underviser i øreakupunktur

Eva Lydeking
Eva er uddannet sygeplejerske, men arbejder i stedet med klinisk ernæring, psykoterapi og homøopati.

Eva underviser i immunologi og symbioseterapi.

Mette Saxtoft
Mette har en kandidat i lægemiddelvidenskab, som er en bred uddannelse der bl.a. har fokus på undersøgelse af lægemidlers virkning på raske forsøgspersoner og patientgrupper under kontrollerede omstændigheder.

 

Derudover er Mette Saxtoft under uddannelse som biopat/naturopath ibm og zoneterapeut ibm på Institut for Biologisk Medicin.
 
Underviser i lægemiddellære

 

 

Monteserrat Farré Hernandéz
Montserrat er uddannet klinisk diætisk fra Spanien og biopath/naturopath ibm fra Institut for Biologisk Medicin.

Montserrat underviser i ernæringsterapi om blandet andet kosttrends, overvægt, undervægt, proteiner og aminosyrer.

Inge Kellermann
Uddannet og RAB-godkendt zoneterapeut og phytoterapeut. Udgav i 2013 bogen “Når diagnosen er kræft. En selvhjælpsbog for kræftpatienter og deres pårørende” og “De bedste råd når diagnosen er kræft” i 2014 og “Når diagnosen er brystkræft” i 2016.
Undervisningen er tilrettelagt på grundlag af bøgerne, og formålet er at styrke mulighederne for at vejlede klienterne på en faglig kompetent måde – også når der er tale om alvorlige sygdomme. Min passion har i efterhånden mange år været at fokusere på at lette livet for de mange, der lider af de såkaldte livsstilssygdomme – kroniske sygdomme, som ikke altid kan helbredes, men hvor vi kan gøre meget for at styrke kroppen til at komme bedre i balance og derved minimere gener og progression af sygdommen.
For mit vedkommende har fokus af mange grunde især været på kræft, men da de underliggende årsager til udvikling af den sygdom stort set er de samme som for andre kroniske sygdomme, er det faktisk et bredspektret fokus.
Det har været en øjenåbner for mig, hvor meget evidens, der faktisk er for både den forståelse og de hjælpemidler, vi som behandlere er i besiddelse af. Den viden har jeg dedikeret mit liv til at formidle til klienter, i bøger, undervisning og foredrag. Kostens betydning og brug af lægeurterne spiller den vigtigste rolle i min tilgang, men det bliver også stadig mere tydeligt, hvordan den livsstil, vi har tillagt os i vores del af verden, påvirker udvikling af både fysisk og psykiske lidelser.
Den erkendelse betyder meget for den holistiske tankegang, der danner grundlag for såkaldt alternativ behandling. Den betyder også meget for den måde, vi møder klienterne og deres forskellige problemer med. Værktøjskassen er fyldt med gode redskaber, og evidensen for mange af dem er heldigvis omfattende.
 Underviser i ernæringsterapi.
Ken Lunn
MSc. Herb. Med., MNIMH (GB)
 

Ken Lunn, er uddannet Urtemediciner fra The School of Herbal Medicin i England og har over 30 års erfaring indenfor sundhedsvidenskab og urtemedicin, som behandler, underviser og farmakognosist. Siden 2003, hvor Ken tog afsluttet en Master of Science videregående uddannelse på The University of Wales, har han specialiseret sig i farmakognosi, produkt- og produktionsudvikling samt konsulentopgaver for den neutraceutiske branche i ind- og udlandet. I dag arbejder Ken til daglig på Natur-Drogeriet hvor han beskæftige sig med udvikling af nye produkter og tekniske undervisningsopgaver.

 
Underviser i urinsyre, syre-, basebalancen og plantekemi