Mød de studerende

Jeg hedder Aleksander og studerer til biopat/naturopat ibm. Jeg er uddannet ernæringsterapeut og professionsbachelor i ernæring og sundhed.
 
For mig bidrager uddannelsen til en større kendskab til naturlægemidler og inddragelsen af flere terapeutiske perspektiver i min behandling.
 
Under uddannelsen oplever jeg stor læring fra erfarende undervisere, der er i stand til at koble både teori og erfaring til praksis. Jeg føler, at undervisningen og pensum bidrager til en høj grad af indlæring, da begge inddrager meget casearbejde i undervisningen samt journalføring og hovedopgaver fra pensum som del af studieanvisningen.
 
Jeg oplever en høj grad af at føle mig set og hørt som studerende. Specielt har nogle undervisere, herunder Marianne Palm, muligheden for at lære mit faglige niveau og min person at kende, der gør dem i stand til at give mig lige netop dét, jeg skal bruge for at udvikle mig som behandler. Det opnås bl.a. ved kontinuerlig dialog i undervisningen og feedback fra opgaver og klientjournaler.
 
Jeg oplever et åbent og behageligt fællesskab blandt studerende, der giver mulighed for sparring fra både uddannelse og privatliv.
 
Kvaliteten og niveauet af uddannelsen er afbalanceret og giver anledning for både nye og erfarende i at opnå ny viden. Der er plads til at debattere, spare og udvikle kompetencer, hvilket giver mulighed for både nye studerende at lære af andres erfaringer og for erfarende studerende at opdage nye perspektiver.
 
Selve uddannelsesforløbet synes overskueligt og fleksibelt. Jeg er i stand til at passe mit selvstændige iværksætteri, øvrig uddannelse og arbejde. Det skyldes, at jeg i god tid kan tilmelde mig de kurser, jeg er nået til, når det passer mig.
 

Hos Institut for Biologisk Medicin oplever jeg en gennemsigtighed i vores virke som naturopater. Jeg lærer en kritisk tilgang til, at vi som behandlere ikke kan vide alt og må anerkende, at vi befinder os i en verden, der udvikler sig, men har nogle klare rammer for hvad vi kan, må og bør. Vi lærer at indtænke det hele menneske og den enorme kompleksitet, der er udgangspunktet for behandlingen af den enkeltes samlede unikke symptombillede.

Kontakt:
aleksanderskou@hotmail.com
www.aleksanderskou.dk

Mit navn er Christy og jeg er zoneterapi-studerende på Institut for Biologisk Medicin.

Jeg er inden længe færdig og jeg er så glad for at jeg valgte denne uddannelse, da den giver så meget mening i forhold til at arbejde holistisk med kroppen.
Jeg har på egen krop mærket hvor effektivt zoneterapi er, og det var tanken om at kunne gøre den forskel for andre, der ledte mig til at tage uddannelsen. Det der desuden vægtede højt for mig, er den grundige undervisning i både Ernæringsterapi og Reguleringsterapi som er en del af uddannelsen. Vores undervisning har været en rigtig god kombination af teori og praksis, og den har givet mig lyst til at dykke mere ned i den traditionelle kinesiske medicin og de forskellige teknikker der findes.

Jeg elsker at have en manuel terapi-form som jeg kan benytte, hvor en rigtig fin kontakt skabes med klienten.
Jeg er fascineret af kroppens måde at kommunikere med os på, og netop zoneterapien kan give os adgang til at styrke kroppens egne fantastiske mekanismer.

Jeg har åbnet dørene for min lille hjemme-klinik i Ågerup, Nord for Roskilde, og jeg nyder at give mine klienter ro og nærvær, da det for mange er et tiltrængt pusterum fra hverdagens travlhed. Jeg tilbyder mine behandlinger til elev-priser, mens jeg færdiggør det sidste af min uddannelse. Det er fantastisk allerede nu at mærke den gode respons jeg får på behandlingerne, hvilket bekræfter mig i, endnu engang, at denne behandlingsform kan så meget. Jeg glæder mig til fortsat at dygtiggøre mig og tilegne mig viden som kan komme mine klienter til gode.

Kontakt:
www.sana-zen.com

Hej jeg hedder Susanne Rikke Demuth og har siden 2013 arbejdet i helsebranchen. Jeg er uddannet helsevejleder, biopat og blev i juni måned 2020 færdiguddannet RAB godkendt zoneterapeut fra Institut for Biologisk Medicin.

Zoneterapi er en god måde at få klienter ind i min klinik og som zoneterapeut fra Institut for Biologisk Medicin har man så meget på paletten at gøre godt med som behandler. Derfor kalder jeg mig komplementær behandler og zoneterapeut, fordi jeg har den store grundige ernæring- og regulerings del med i zoneterapi studiet. Bare de to moduler på zoneterapi studiet er normeret til samlet 18-24 mdrs studietid så man får virkelig meget viden med i rygsækken så man er godt rustet til at kunne vejlede indenfor kost, urter, kosttilskud og naturlægemidler på en professionel og faglig måde.

Når man er uddannet zoneterapeut fra Institut for Biologisk Medicin bliver man klædt på som til at være en komplementær behandler som kan arbejde holistisk og hele vejen rundt. Jeg er selvstændig med eget firma Energi til livet nu v/Susanne Rikke Demuth og har min egen klinik hjemme i Havdrup på Sjælland og har godt gang i min klinik.

Jeg elsker virkelig zoneterapien. Især at opleve den forskel mine behandlinger gør for mine klienter og den ro og velvære jeg giver videre med mine hænder kombineret med den brede viden studiet også giver, er det skønt at kunne hjælpe mine klienter på en bred og holistisk måde, som kommer hele vejen rundt. Jeg har allerede nu oplevet at flere at mine klienter nyder godt af min store viden inden for ernæring og regulering fordi den viden kan tage dem skridtet videre i deres vej til at få det bedre og komme mere i balance samt bedre hjælp til de udfordringer de kommer ind i min klinik med.

Zoneterapi uddannelsen hos Institut for Biologisk Medicin med dens sammensætning af indhold er desuden optimal i forhold til at kunne tilbyde et bredt udvalg af behandlinger i sin klinik som færdiguddannet behandler.

Og når man så er færdiguddannet zoneterapeut kan man jo evt. også nappe biopat-uddannelsen med det samme til en nedsat pris. Total win win.

Kh
S. Rikke Demuth

Kontakt:
www.energitillivet.nu

Jeg hedder Ditte Askø, er 45 år og bor i Espergærde med mand og mine 2 skønne teenagere.

Jeg har altid beskæftiget mig med krop og sundhed.

Først – uden at vide det – har min mor sørget for at give mig en solid basisviden om sund kost og en bevidsthed om at lytte til kroppens signaler.

Som voksen har jeg snuset til den farmaceutiske tilgang gennem 3 års studietid, og efterfølgende uddannet mig til Ernærings- og Husholdningsøkonom med speciale i ernæring fra Suhrs Seminarium.

Herefter har jeg arbejdet som folkeskolelærer i 15 år, selvfølgelig med madkundskab som et af mine hovedfag. Det har altid været – og er stadig – magtpåliggende for mig, at videregive den vigtige viden om krop og sundhed, som jeg har med mig gennem både opdragelse og uddannelse.

Som uddannet Biopat/Naturopat ibm. ønsker jeg at videregive min viden gennem undervisning og i min klinik. Jeg ønsker at uddanne børn og unge mennesker i at passe bedst muligt på egen krop, ved at lære at lytte til dens signaler og fodre den med ernæringsrigtig kost. Det er vigtigt for mig, at det gøres uden løftede pegefingre, men at sund kost bliver et naturligt valg.

Der ud over ønsker jeg at modtage klienter i min klinik, hvor vi sammen finder frem til belastende faktorer, og på baggrund heraf lægger en plan for, hvordan man kan opnå så god en sundhedstilstand som muligt, ved at minimere belastningerne og øge kroppens reguleringskapacitet.

Dette gøres ved hjælp af forskellige biologiske metoder, som er:

  • Ernæringsterapi tilpasset klientens behov. Dette er inkluderet en vurdering af behovet for vitaminer, mineraler, fedtsyrer, aminosyrer og enzymer.
  • Reguleringsterapi, hvor vand, urter, homøopatiske midler m.m. hjælper kroppens organer og organsystemer.
  • Immun- og symbioseterapi, som hjælper til at styrke kroppens immunsystem og sørge for så god en mikroflora på slimhinder som muligt med f.eks. de rette mælkesyrebakterier.


Jeg benytter mig af test- og behandlingsmetoder som testapparat med bioresonans, kinesiologi og øreakupunktur alt afhængig af klientens tilstand og behov.


Jeg er så glad for at være færdiguddannet biopat som nu kan arbejde med børnene og tage i mod klienter i min klinik.

Kontakt:
www.biopaten.dk

Mit navn er Julie Knudtzen og jeg har læst og arbejdet med holistisk sundhed de sidste 4 år.

Jeg har altid haft en interesse for krop og sind, madlavning og sundhed, og det føltes som et kald, da jeg fandt ud af, at man kunne læse til biopat! Jeg synes, det er enormt spændende at gå i dybden med den enkelte klients sygdomshistorie, og hjælpe ham/hende med at finde frem til, hvad der skal til, for at krop og sind kan komme tilbage til balance – alt sammen med hjælp fra naturens skatkammer.

Jeg har en særlig interesse for kvindelivet og de elementer der kan påvirke dette; hormoner, cyklusforståelse, fertilitet, hudproblemer og stress er emner der står mit hjerte nært.

Jeg drømmer om, at støtte folk til en større forståelse af kroppens natur, sådan at vi kan leve det liv vi drømmer om med energi og balance.

Jeg uddanner mig desuden også til zoneterapeut ved siden af uddannelsen til biopat, da det supplerer biopatien super godt, og jeg finder den mystiske, kinesiske lærdom enormt spændende og brugbar i mine konsultationer.