Velkommen til en helt speciel zoneterapiskole

 

Ved at kombinere fag fra biopatien med det gammelkendte og effektive håndværk, zoneterapi, klæder vi dig på til både at kunne behandle og rådgive dine klienter.

Du får mange af de samme grundlæggende fag som i biopat-/naturopath-uddannelsen, bl.a. hele biopatiens fundament, som handler om sygdomsforståelse fra den vestlige og østlige tankegang sammen med blandt andet reguleringsterapi, homøopati, klientpsykologi og øreakupunktur.​​

Du lærer tydning af foden, du lærer om de muskler og nerver, der er relateret til de forskellige organsystemer, og vi inddrager selvfølgelig hele meridianlæren i sygdomsforståelsen og i den praktiske zoneterapi.

​Vi bringer dig også et skridt videre, idet vi inddrager muskel- og fascielæren som en vigtig komponent til at forstå, hvorfor zoneterapi er så effektiv og giver dig også redskaber via akupressurpunkter og andre manuelle teknikker til det bedste grundlag for behandling af f.eks. sportsskader og andre gener fra muskler, sener og knogler.

 

 

Hør zoneterapistuderende Susanne Kronvold fortælle om, hvordan hun kombinerer studie med et aktivt erhvervsliv og hvordan frihedsgraden i studiet er et stort plus, når man skal have en brændende interesse til at gå op i en højere enhed med famile og fritid.