Seneste nyt fra instituttet

Herinde opdaterer vi siden regelmæssigt for at holde dig opdateret om kampagner, arrangementer eller andre spændende nyheder på/om skolen

VIND EN UDDANNELSE

VIND EN UDDANNELSE til en værdi af 84.500 DKK.

Bliv lægeeksamineret:

— Biopat/naturopath ibm

— Zoneterapeut ibm

— Urteterapeut ibm

— Manuel Teraeut ibm

 

DELTAG I VORES GIVEAWAY:

Send din ansøgning til Dinna Trehøje, hvor du fortæller om hvorfor lige netop du bør vinde vores uddannelse til en værdi af 84.500 DKK.

 

— KUN SERIØSE HENVENDELSER, TAK.

 

SEND DIN ANSØGNING TIL: administration@biologisk-medicin.dk

 

HELD OG LYKKE!

Sidste chance for at sende en ansøgning: 15/11/23

NY UDDANNELSE PÅ INSTITUTTET

Kalder alle urte-nørder derude!

Instituttet har udarbejdet en helt ny uddannelse i urteterapi i biologisk medicin. Du blive lægeeksamineret Urteterapeut ibm, hvor vi både sanker urter og får et ellers svært emne som plantekemi til at blive let og spændende.

Vi tager udgangspunkt i den traditionelle viden, alle erfaringerne fra store dele af verden, og den nyeste internationale forskning. Lær at bruge urter til lindring, til støtte og som terapeutisk redskab. Hjælp dig selv, din familie og andre til et sundere liv i balance.

Vi glæder os til at møde dig!

Bedste hilsner
Marianne Palm
Ejer og skoleleder

NYT ZONETERAPI-HOLD 2024

Et nyt hold i zoneterapi starter i efteråret 2023, men du kan allerede begynde nu eller vente til den 1. januar, hvor du kan komme godt i gang med anatomi, fysiologi og sygdomslære (AFS) og de grundlæggende sundhedsteorier inden du også tager hul på zoneterapien.

Modul 1:

10.-11. februar 2024

 

Modul 2:

9.-10. marts 2024

 

Modul 3:

6.-7. april 2024

 

Modul 4:

4.-5. maj 2024

 

Modul 5:

1.-2. juni 2024

 

Modul 6:

29.-30. juni 2024

 

Modul 7:

17.-18. august 2024

 

Modul 8:

21.-22. september 2024

 

Modul 9:

26.-27. oktober 2024

INSTITUTTET ER FLYTTET! 01.01.23

Fra 1. januar 2023 er Institut for Biologisk Medicin placeret i Roskilde.
Mere præcist Jernbanevej 23, 4000 Roskilde. 

Vi glæder os meget til at byde vores gamle såvel som nye elever velkommen i de nye rammer i det nye år!

EN NYHED DER FÅR BETYDNING

Nu kan du blive lægeeksamineret biopat og naturopath ibm!

Institut for Biologisk Medicin har i årevis haft dygtige faglærere: komplementære behandlere, biokemikere, biopater, naturopather, phytoterapeuter, psykologer, psykoterapeuter, læger, sygeplejersker, manuelle terapeuter, farmaceuter og mange andre, som på hver deres måde er med til at skabe Danmarks ultimative største uddannelse i ”indvortes” komplementære behandlingsmetoder. Nu har vi taget et skridt videre hen mod brobygning, videnskab og masser af erfaringer fra alle aktører udi danskernes sundhed.

Et fælles skridt mod brobygning på tværs af faglighed

Bent Rosenbaum, læge og psykiater, vil med sin enorme viden om mennesker bidrage til, at vores uddannelse tager endnu et skridt op ad sundhedsstigen, så vi kan blive ved med at højne troværdigheden, fagligheden og ikke mindst brobygningen på tværs af mange faglige kompetencer.

Vi er stadig komplementære rådgivere og behandlere

– Det har været et stort ønske fra mange af vores studerende at blive lægeeksamineret, og dem har vi lyttet til, fortæller Marianne Palm, den ene af de faglige ledere af Institut for Biologisk Medicin.
Marianne fortsætter: – Vi bliver ved med at have vores fundament i den brede internationale viden og erfaringer inden for ernæring, vitaminer, mineraler, enzymer, fedtsyrer og planternes virkning i vores dagligdag eller som terapeutisk redskab. Men vi har altid haft et stort ønske om både at kunne favne viden fra det såkaldte etablerede felt af sundhedsfaglige eksperter og den store viden, der ligger gemt i de såkaldte komplementære metoder, hvor der er oceaner af erfaringer, som bør inddrages, når vi skal hjælpe et menneske med at komme fra A til B hen mod større sundhed.

Et menneske med åbne og hjertelige arme
– At få Bent Rosenbaum, der både som menneske, læge og psykiater kan favne os alle bredt og med åbne hjertelige arme, er en unik kapacitet, det er vi umådeligt stolte af, slutter Marianne Palm, der giver Dinna Trehøje, skolens administrator og faglige leder de sidste ord. Dinna er uddannet biopat, naturopath ibm, zoneterapeut og psykolog og er især skolens administrator samt faglig leder sammen med Marianne Palm:
– Ved at inddrage flere og flere fagligt kompetente undervisere og få en mulighed for at trække på så mange menneskers viden bliver vi ved med at skabe et studie, som de studerende og alle dem, vi gerne vil støtte og hjælpe, fortjener, fortæller Dinna, mens hun gør klar til et onlinemøde med tre af skolens studerende, der gerne vil have noget mere studievejledning gennem den 3-5-årige uddannelse til lægeeksamineret biopat/naturopath ibm.

FÅ EN SNAK MED OS
TLF.: 60 17 62 79
EMAIL: administration@biologisk-medicin.dk.