Seneste nyt fra instituttet

Herinde opdaterer vi siden regelmæssigt for at holde dig opdateret om kampagner, arrangementer eller andre spændende nyheder på/om skolen

Bliv lægeeksamineret biopat/naturopath ibm - SPAR NU 25%

SPAR NU 25%

Lad os hjælpe dig med at hjælpe andre genfinde balance i hverdagen.
Et studie fyldt op med ufattelig vigtig viden, pensum og undervisning, og NETOP NU til en meget skarp pris.
 
VI HAR BRUG FOR DIG…
Vi har brug for flere folkesundheds-fortalere, flere med viden indenfor naturlige metoder. Vi har brug for biopater/naturopater, der kan guide mennesker mod en større viden og hermed en sublim støtte indvortes såvel som udvortes.
 
Kom med på en kærlig, ærlig og ikke mindst lærerig rejse mod sundhed og alt hvad det indebærer.
 
Vi ønsker at hjælpe dig på vej mod dine drømme, og det har vi gjort ved at tilbyde dig hele 25% på vores uddannelse til biopat/naturopath i biologisk medicin frem til den 1. februar 2023, hvis du betaler hele beløbet samlet.
 
Vi tilbyder også, at du kan gå i gang nu med din uddannelse som biopat/naturopath ibm, men du skal først begynde at betale den 1. april 2023 (til alm. pris).
 
Til marts 2023 sætter vi priserne op på uddannelsen, så har du en drøm om at hjælpe mennesker gennem naturlige biologiske metoder i form af urter, vitaminer, mineraler, ernæring, bevægelse og psykologi, så tøv ikke med at række ud til os!
 
_________
Har du brug for en snak med os, så ring eller skriv på nedenstående nummer og e-mail.
 
Tlf.: 60 17 62 79
Email: administration@biologisk-medicin.dk

ONLINE INFOMØDE 5. JANUAR 2023

INSTITUTTET FLYTTER! 01.01.23

Fra 1. januar 2023 er Institut for Biologisk Medicin placeret i Roskilde.
Mere præcist Jernbanevej 23, 4000 Roskilde. 

Vi glæder os meget til at byde vores gamle såvel som nye elever velkommen i de nye rammer i det nye år!

NYT ZONETERAPI-HOLD 2023/2024

Et nyt hold i zoneterapi starter i efteråret 2023, men du kan allerede begynde nu eller vente til den 1. januar, hvor du kan komme godt i gang med anatomi, fysiologi og sygdomslære (AFS) og de biopatiske fag inden du også tager hul på zoneterapien.
 
Datoer:

Modul 1:
14.-15. oktober 2023 

Modul 2:
11.-12. november 2023

Modul 3:
16.17. december 2023 

Modul 4:
10.-11. februar 2024 

Modul 5:
9.-10. marts 2024

Modul 6:
6.-7. april 2024 

Modul 7:
4.-5. maj 2024

Modul 8:
1.-2. juni 2024 

Modul 9:
29.-30. juni 2024

 

(OBS: dette er blot datoerne for zoneterapi og ikke for AFS og alle de biopatiske fag)
 

 

EN NYHED DER FÅR BETYDNING

Nu kan du blive lægeeksamineret biopat og naturopath ibm!

Institut for Biologisk Medicin har i årevis haft dygtige faglærere: komplementære behandlere, biokemikere, biopater, naturopather, phytoterapeuter, psykologer, psykoterapeuter, læger, sygeplejersker, manuelle terapeuter, farmaceuter og mange andre, som på hver deres måde er med til at skabe Danmarks ultimative største uddannelse i ”indvortes” komplementære behandlingsmetoder. Nu har vi taget et skridt videre hen mod brobygning, videnskab og masser af erfaringer fra alle aktører udi danskernes sundhed.

Et fælles skridt mod brobygning på tværs af faglighed

Bent Rosenbaum, læge og psykiater, vil med sin enorme viden om mennesker bidrage til, at vores uddannelse tager endnu et skridt op ad sundhedsstigen, så vi kan blive ved med at højne troværdigheden, fagligheden og ikke mindst brobygningen på tværs af mange faglige kompetencer.

Vi er stadig komplementære rådgivere og behandlere

– Det har været et stort ønske fra mange af vores studerende at blive lægeeksamineret, og dem har vi lyttet til, fortæller Marianne Palm, den ene af de faglige ledere af Institut for Biologisk Medicin.
Marianne fortsætter: – Vi bliver ved med at have vores fundament i den brede internationale viden og erfaringer inden for ernæring, vitaminer, mineraler, enzymer, fedtsyrer og planternes virkning i vores dagligdag eller som terapeutisk redskab. Men vi har altid haft et stort ønske om både at kunne favne viden fra det såkaldte etablerede felt af sundhedsfaglige eksperter og den store viden, der ligger gemt i de såkaldte komplementære metoder, hvor der er oceaner af erfaringer, som bør inddrages, når vi skal hjælpe et menneske med at komme fra A til B hen mod større sundhed.

Et menneske med åbne og hjertelige arme
– At få Bent Rosenbaum, der både som menneske, læge og psykiater kan favne os alle bredt og med åbne hjertelige arme, er en unik kapacitet, det er vi umådeligt stolte af, slutter Marianne Palm, der giver Dinna Trehøje, skolens administrator og faglige leder de sidste ord. Dinna er uddannet biopat, naturopath ibm, zoneterapeut og psykolog og er især skolens administrator samt faglig leder sammen med Marianne Palm:
– Ved at inddrage flere og flere fagligt kompetente undervisere og få en mulighed for at trække på så mange menneskers viden bliver vi ved med at skabe et studie, som de studerende og alle dem, vi gerne vil støtte og hjælpe, fortjener, fortæller Dinna, mens hun gør klar til et onlinemøde med tre af skolens studerende, der gerne vil have noget mere studievejledning gennem den 3-5-årige uddannelse til lægeeksamineret biopat/naturopath ibm.

FÅ EN SNAK MED OS
TLF.: 60 17 62 79
EMAIL: administration@biologisk-medicin.dk.