MØD ANDRÈ LARSEN
— personlig træner og studerende hos Institut for Biologisk Medicin.

Hør om hvorfor André har valgt en holistisk uddannelse, som biopat/naturopath i biologisk medicin, og hvordan det passer ind i hans hverdag med personlig træning.

Hos Institut for Biologisk Medicin bliver du en af Danmarks klogeste indenfor holistisk sundhed — du kommer med på en transformerende rejse på en uddannelse baseret på flere års erfaring såvel som dybdegående studier og forskning.

SENESTE NYT FRA INSTITUTTET

NYT ZONETERAPI-HOLD 2023/2024

Et nyt hold i zoneterapi starter i efteråret 2023, men du kan allerede begynde nu eller vente til den 1. januar, hvor du kan komme godt i gang med anatomi, fysiologi og sygdomslære (AFS) og de biopatiske fag inden du også tager hul på zoneterapien.
 
Datoer:

Modul 1:
14.-15. oktober 2023 

Modul 2:
11.-12. november 2023

Modul 3:
16.17. december 2023 

Modul 4:
10.-11. februar 2024 

Modul 5:
9.-10. marts 2024

Modul 6:
6.-7. april 2024 

Modul 7:
4.-5. maj 2024

Modul 8:
1.-2. juni 2024 

Modul 9:
29.-30. juni 2024

 

(OBS: dette er blot datoerne for zoneterapi og ikke for AFS og alle de biopatiske fag)

UNDERVISERE

MARIANNE PALM

Underviser i biopatiens grundprincipper, phytoterapi (som en del af reguleringsterapi), klientpsykologi og klientpraktik.

DINNA TREHØJE

Underviser på klientpsykologi og klientpraktik samt overbygningsuddannelserne Support & Care – Kræft og Support & Care – Autoimmune Sygdomme.

ANN-BRITT LARSEN

Underviser i zoneterapi, manuel terapi og meridianlære.

FREDE DAMGAARD

Underviser i grundlæggende ernæringsterapi.

THOMAS KJÆRSGAARD

Thomas underviser i homøopati og forskning samt anatomi, fysiologi og sygdomslære.

TINE KREJSAGER

Underviser i kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed som en del af reguleringsterapi.

INGE KELLERMANN

 Underviser i ernæringsterapi.

RIKKE AGERSTED

Rikke underviser i ernæringsterapi om fedtsyrer.

MONTSERRAT FARRÈ HERNANDÈZ

Montserrat underviser i ernæringsterapi om blandet andet kosttrends, overvægt, undervægt, proteiner og aminosyrer.

JEANETTE CLEMENT

Underviser i førstehjælp.

DORTHE BJØRKVIG

Underviser i øreakupunktur.

METTE SAXTOFT

Underviser i lægemiddellære.

CHANTELLE MCLEAN

Chantelle underviser i reguleringsterapi – nærmere om plantekendskab, planteanatomi- og fysiologi.

EVA LYDEKING

Eva underviser i immunologi og symbioseterapi.

KEN LUNN

MSc. Herb. Med., MNIMH (GB)

Ken underviser i urinsyre, syre-, basebalancen og plantekemi

NINA SCHRØDER

Nina underviser på Manuel Terapeut-uddannelsen.

UDTALELSER

"Biopat & Naturopath ibm uddannelsen fra Institut for Biologisk medicin er noget af det bedste jeg har investeret i. Det er det fordi, jeg med den uddannelse har fået mulighed for at få en kæmpe viden af dygtige undervisere. Undervisere som hele tiden skal holde sig opdateret med den nyeste viden som er relevant for Biopater og Naturopather ibm. Uddannelsen har givet mig mulighed for at hjælpe en masse mennesker til at få et bedre og sundere liv igennem den behandling jeg har lært at udføre. Det bedste af det hele er, at den undervisning man modtager på skolen er ufanatisk. Skolen ønsker, at vi skal have høj faglighed, som er jordnær og brugbar sammen med det etablerede sundhedssystem."
Gitte Dahm

⭐⭐⭐⭐⭐

"Denne her uddannelse er lige hvad jeg har ledt efter. Jeg syntes at der nogle gange kunne gå for meget "hipsteri i den" hos den alternative verden, men på den anden side havde jeg også mistet meget tillid til medicinalindustrien som kapitalismens jerngreb klemmer lidt for meget om. Biopat studiet var for mig derfor det perfekte svar på en "filosofi" der slog det bedste fra de her to verdener sammen, på en evidens baseret måde! Endvidere er jeg er en person med en meget "fakta baseret" tilgang til nye ting og derfor var denne detalje også en af de ting der især fangede mig. Her fokusere man på at bygge broer, og ikke smadrer broer. Udover en masse viden lærte jeg især denne balance at kende 💪💪💪"
Hamza Bicen

⭐⭐⭐⭐⭐

"Det mest fantastiske studie jeg nogensinde har oplevet! Fagligheden er i toppen, lærerne og administrationen er forstående, professionelle og vidunderlige at studere med. Skolen er desuden meget forstående overfor alle individer som er på skolen og anerkender at ikke alle har det lige nemt og derfor måske har behov for mere hjælp eller længere tid. Alle klare det helt igennem fremragende med hinanden både personligt og arbejdsrelateret."
Johanne Hartung

⭐⭐⭐⭐⭐

"Fantastisk institut med dygtige undervisere der følger med i nyeste forskning indenfor sundhed. Den bedste uddannelse hvis du interesserer dig for alternativ behandling og vil have en solid og seriøs viden inden for området."
Sarah Høegh

⭐⭐⭐⭐⭐

"En rigtig god skole med plads til alle. Uddannelsen til Biopat er grundig, dybdegående samt relevant og der gives indgående kendskab til mange forskellige behandlingsmetoder, hvilket gør at man føler sig tryg i rollen som behandler."
Lene Lysholm

⭐⭐⭐⭐⭐

"Fantastisk uddannelse med undervisere der er så kompetente, at man er ved at falde ned ad stolen af beundring, over det de kan give dig med i rygsækken. 5 stjerner for en uddannelse af høj kvalitet og niveau."
Gitte Besser

⭐⭐⭐⭐⭐

"Institut for Biologisk Medicin er en rigtig god uddannelse med meget dygtige undervisere, der hele tiden er med på den nyeste forskning. At begynde her, er den bedste beslutning jeg længe har taget."
Charlotte Straby Tranberg

⭐⭐⭐⭐⭐

"Virkelig en skøn skole - fagligt dygtige undervisere, engageret ledelse, godt studiemiljø, stor fleksibilitet og masser af støtte."
Christine Eberhardt

⭐⭐⭐⭐⭐