Det siger de studerende om at uddanne sig på IfBM

 

OBS: SIDEN ER UNDER UDARBEJDELSE!

 

Hør Peter Skjøth og Vigdis Knag Hoff fortælle om at være biopatstuderende. Hør også Susanne Kronvold, som fortæller om studiet til zoneterapeut.

 

Peter Skjøth tidligere elitesportudøver og nu klinikejer fortæller, hvordan han efter et informationsmøde på IfBM og et efterfølgende besøg hos en biopat fandt ud af, hvordan biopatien både kan optimere ens sportslige niveau og ens livsstil samt, hvordan biopatstudiet var ideelt for ham i forhold til selv at kunne planlægge studieforløbet, være solo-studerende og få boostet sin selvdisiplin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norske Vigdis Knag Hoff fortæller, hvordan hun efter 20 år i helsebranchen hungrede efter ny faglig viden og inspiration. Det får hun med sin biopatuddannelse i kombination med, at den fleksible tilrettelæggelse gør det muligt for hende også at være selvstændig erhversdrivende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Susanne Kronvold fortæller om, hvordan hun kombinerede studiet med et aktivt erhvervsliv. Hvordan frihedsgraden i studiet var et stort plus, når man skal have en brændende interesse til at gå op i en højere enhed med famile og fritid.

I dag har Susanne susende travlt med firmazoneterapi- og massage samt egen klinik.