Studér hvorend du bor i verden

 

Uanset hvor du bor i verden, kan du studere til biopat/naturopath ibm på Institut for Biologisk. Naturopath-titlen er den internationale betegnelse, mens biopat-titlen er pæredansk skabt af Kurt Winberg Nielsen sidst i 1970’erne.

 

Bor du i udlandet?
Så kan du her læse al pensum og tage de skriftlige eksamener, og du skal blot til Danmark for at deltage i den fysiske undervisning – de såkaldte lærerkonfrontationstimer – og den afsluttende mundtlige eksamen.

Du kan dog også sagtens tage biopat/naturopath-uddannelsen uden at deltage i den fysiske undervisning, så kan du blot ikke praktisere i Danmark, hvor vi følger de regler, som er udstukket af den danske Sundhedsstyrelse. Mange af lærerkonfrontationstimerne er filmet og ligger på et USB stik som du får udleveret når du begynder på din uddannelse. Vi stiller gerne en skype- eller webinar-løsning til rådighed, så du kan være med på sidelinjen. Optimalt er det ikke, men dog bedre end ingenting, hvis du er i en situation, hvor du ikke kan komme til Dannevang og således ikke skal praktisere i Danmark.

 

Bor du i Danmark?
Skal du praktisere i Danmark, er den fysiske undervisning obligatorisk at deltage i, fordi vi selvfølgelig følger de regler, der er udstukket af Sundhedsstyrelsen.