Kontaktoplysninger og adresser

 

Vi besvarer med glæde alle henvendelser! Så hvis du er i tvivl om bare det mindste, så skriv eller ring endelig til os.

Bemærk, at vi er altid nemmere at kontakte pr. mail end på telefon.

Mail

info@biologisk-medicin.dk eller administration@biologisk-medicin.dk

Tlf.
22 79 44 14

Telefontid:

Mandag til torsdag kl. 10-16 og fredag kl. 10-12


Adresser

 

Dragør:

A. P. Møllers Allé 39 A,

2791 Dragør

 

Gratis parkeringspladser ved skolen.

 

Ry:

Tulstrup Kro
Tulstrupvej 66
8680 Ry

Etiske Regler for Institut for Biologisk Medicin

Institut for Biologisk Medicins vision er at uddanne biopater og naturopather i biologisk medicin på et fundament af viden, så den studerende får de kompetencer, der skal til for at fungere som katalysator for deres klienter. Endvidere får de også den viden, der skal til for at kunne arbejde som konsulent f.eks. i firmaer, der handler med kosttilskud og fødevarer.

IfBMs medarbejdere er i konstant udvikling og efteruddannelse, hvilket afspejler sig i den løbende udvikling og inkorporering af nye lærebøger, kompendier og studieanvisninger m.m.

Vi klæder de studerende på til en dybere forståelse for komplementære tilgange til anatomi, fysiologi og sygdomslære og uddanner de studerende i de fag, som er beskrevet i vores curriculum og pensumplan.

Vi holder en høj etisk standard ved at bygge bro til det etablerede samfund og uddanner studerende til et højt niveau af rummelighed og næstekærlighed til gavn for klienter og det omgivende samfund.

Vi sikrer gennem årssamtaler, deleksaminer og den afsluttende eksamen en høj faglig viden hos den enkelte studerende.

Vi imødekommer vores studerendes individuelle behov i det omfang, det er nødvendigt og yder hjælp og støtte til de studerende, som ikke er studievante eller har andre udfordringer psykisk, socialt og økonomisk.

Vi er meget agtpågivende i forhold til sekterisme, fanatisme og rigiditet i postulater om sundhed.

De studerende bliver i høj grad undervist i andre behandlingsformer og lærer at henvise til andre typer af behandlere, når det skønnes nødvendigt, ligesom vi gennem årssamtaler til stadighed søger at hjælpe studerende til eventuelle andre studier, hvis det for den studerende eller os er mere hensigtsmæssigt.