.Adgangskrav

[gdgallery_gallery id_gallery=”10″]

Forudsætninger for at studere på Institut for Biologisk Medicin

Først af alt er lysten til at lære og lysten til at arbejde med mennesker.

Vi lægger vægt på, at du tilegner dig den viden, som gør, at du med lethed kan hjælpe dine klienter til et sundere liv. Du får her en uddannelse, som lægger vægt på:

  1. Stor viden om alle de discipliner, der indgår i dine senere behandlingsstrategier.
  2. Evnen til at kommunikere ellers svært tilgængeligt stof til din klient, så dét at blive rask ikke bliver til en jordomsejling udi forskning og omveje til sundhed. Zoneterapien sammen med biopatien/naturopatien evt. tilført massagen er en enkel og let metode til sundhed, hvilket afspejler sig i undervisningen.
  3. Evnen til at opstille et program indenfor kost/diæt, vitamin-og mineralterapi og phytoterapi, som er let at forstå og anvende i hverdagen.
  4. Evnen til at være tilstede for dine klienter og være katalysator for deres proces hen mod et sundere liv uden sygdomme.

​​

Anatomi, fysiologi og sygdomslære (AFS)

Vi samarbejder med flere skoler i Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære. Vi har i Dragør skabt en dejlig sløjfe mellem faget og biopatien, Læs mere her

 

Først af alt er lysten til at lære og lysten til at arbejde med mennesker.

Dernæst, at du tilegner dig al den viden, som gør, at du med lethed kan hjælpe dine klienter til et sundere liv. Du får her en uddannelse, som lægger vægt på:

 

Stor viden om alle de discipliner, der indgår i dine senere behandlingsstrategier.

 

Evnen til at kommunikere ellers svært tilgængeligt stof til din klient, så dét at blive rask ikke bliver til en jordomsejling udi forskning og omveje til sundhed. Biopatien/naturopatien er en enkel og let metode til sundhed, hvilket afspejler sig i undervisningen.

 

Evnen til at opstille et regenerationsprogram indenfor kost/diæt, vitamin-og mineralterapi, phytoterapi og symbioseterapi, som er let at forstå og anvende i hverdagen.

 

Evnen til at være tilstede for dine klienter og være katalysator for deres proces hen mod et sundere liv uden sygdomme.

Anatomi, fysiologi og sygdomslære

Har du ikke anatomi, fysiologi og sygdomslære (AFS), kan du vælge at starte på faget før eller samtidig med biopat/naturopath-uddannelsen. Du skal have bestået eksamen i AFS, inden du kan melde dig til den afsluttende mundtlige eksamen. Vi synes, at det er en fordel at tage AFS samtidig med biopat-/naturopatstudiet, da det giver dig en større indsigt i klientens behandling og hvordan samt hvorfor “noget” virker i kroppen. Du kan læse AFS som en del af din biopat/naturopath-uddannelse på Institut for Biologisk Medicin i Vedbæk og Ry.