.Mød nyuddannede Rikke Demuth

 

Hej jeg hedder Susanne Rikke Demuth og har siden 2013 arbejdet i helsebranchen. Jeg er uddannet helsevejleder, biopat og blev i juni måned 2020 færdiguddannet RAB godkendt zoneterapeut fra Institut for Biologisk Medicin.

Zoneterapi er en god måde at få klienter ind i min klinik og som zoneterapeut fra Institut for Biologisk Medicin har man så meget på paletten at gøre godt med som behandler. Derfor kalder jeg mig komplementær behandler og zoneterapeut, fordi jeg har den store grundige ernæring- og regulerings del med i zoneterapi studiet. Bare de to moduler på zoneterapi studiet er normeret til samlet 18-24 mdrs studietid så man får virkelig meget viden med i rygsækken så man er godt rustet til at kunne vejlede indenfor kost, urter, kosttilskud og naturlægemidler på en professionel og faglig måde.

Når man er uddannet zoneterapeut fra Institut for Biologisk Medicin bliver man klædt på som til at være en komplementær behandler som kan arbejde holistisk og hele vejen rundt. Jeg er selvstændig med eget firma Energi til livet nu v/Susanne Rikke Demuth og har min egen klinik hjemme i Havdrup på Sjælland og har godt gang i min klinik.

Jeg elsker virkelig zoneterapien. Især at opleve den forskel mine behandlinger gør for mine klienter og den ro og velvære jeg giver videre med mine hænder kombineret med den brede viden studiet også giver, er det skønt at kunne hjælpe mine klienter på en bred og holistisk måde, som kommer hele vejen rundt. Jeg har allerede nu oplevet at flere at mine klienter nyder godt af min store viden inden for ernæring og regulering fordi den viden kan tage dem skridtet videre i deres vej til at få det bedre og komme mere i balance samt bedre hjælp til de udfordringer de kommer ind i min klinik med.

Zoneterapi uddannelsen hos Institut for Biologisk Medicin med dens sammensætning af indhold er desuden optimal i forhold til at kunne tilbyde et bredt udvalg af behandlinger i sin klinik som færdiguddannet behandler.

Og når man så er færdiguddannet zoneterapeut kan man jo evt. også nappe biopat-uddannelsen med det samme til en nedsat pris. Total win win.

Kh
S. Rikke Demuth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *