.Mød nyuddannet biopat/naturopath ibm og zoneterapistuderende Julie Knudtzen

Mit navn er Julie Knudtzen og jeg har læst og arbejdet med holistisk sundhed de sidste 4 år.

Jeg har altid haft en interesse for krop og sind, madlavning og sundhed, og det føltes som et kald, da jeg fandt ud af, at man kunne læse til biopat! Jeg synes, det er enormt spændende at gå i dybden med den enkelte klients sygdomshistorie, og hjælpe ham/hende med at finde frem til, hvad der skal til, for at krop og sind kan komme tilbage til balance – alt sammen med hjælp fra naturens skatkammer.

Jeg har en særlig interesse for kvindelivet og de elementer der kan påvirke dette; hormoner, cyklusforståelse, fertilitet, hudproblemer og stress er emner der står mit hjerte nært.

Jeg drømmer om, at støtte folk til en større forståelse af kroppens natur, sådan at vi kan leve det liv vi drømmer om med energi og balance.

Jeg uddanner mig desuden også til zoneterapeut ved siden af uddannelsen til biopat, da det supplerer biopatien super godt, og jeg finder den mystiske, kinesiske lærdom enormt spændende og brugbar i mine konsultationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *