.Mød nyuddannet biopat/naturopath ibm Ditte Askø

Jeg hedder Ditte Askø, er 45 år og bor i Espergærde med mand og mine 2 skønne teenagere.

Jeg har altid beskæftiget mig med krop og sundhed.

Først – uden at vide det – har min mor sørget for at give mig en solid basisviden om sund kost og en bevidsthed om at lytte til kroppens signaler.

Som voksen har jeg snuset til den farmaceutiske tilgang gennem 3 års studietid, og efterfølgende uddannet mig til Ernærings- og Husholdningsøkonom med speciale i ernæring fra Suhrs Seminarium.

Herefter har jeg arbejdet som folkeskolelærer i 15 år, selvfølgelig med madkundskab som et af mine hovedfag. Det har altid været – og er stadig – magtpåliggende for mig, at videregive den vigtige viden om krop og sundhed, som jeg har med mig gennem både opdragelse og uddannelse.

Som uddannet Biopat/Naturopat ibm. ønsker jeg at videregive min viden gennem undervisning og i min klinik. Jeg ønsker at uddanne børn og unge mennesker i at passe bedst muligt på egen krop, ved at lære at lytte til dens signaler og fodre den med ernæringsrigtig kost. Det er vigtigt for mig, at det gøres uden løftede pegefingre, men at sund kost bliver et naturligt valg.

 

Der ud over ønsker jeg at modtage klienter i min klinik, hvor vi sammen finder frem til belastende faktorer, og på baggrund heraf lægger en plan for, hvordan man kan opnå så god en sundhedstilstand som muligt, ved at minimere belastningerne og øge kroppens reguleringskapacitet.

Dette gøres ved hjælp af forskellige biologiske metoder, som er:

  • Ernæringsterapi tilpasset klientens behov. Dette er inkluderet en vurdering af behovet for vitaminer, mineraler, fedtsyrer, aminosyrer og enzymer.
  • Reguleringsterapi, hvor vand, urter, homøopatiske midler m.m. hjælper kroppens organer og organsystemer.
  • Immun- og symbioseterapi, som hjælper til at styrke kroppens immunsystem og sørge for så god en mikroflora på slimhinder som muligt med f.eks. de rette mælkesyrebakterier.


Jeg benytter mig af test- og behandlingsmetoder som testapparat med bioresonans, kinesiologi og øreakupunktur alt afhængig af klientens tilstand og behov.


Jeg er så glad for at være færdiguddannet biopat som nu kan arbejde med børnene og tage i mod klienter i min klinik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *