Komplementær behandler i hormonterapi og gynækologiske udfordringer

OBS vi har lukket for tilmeldinger til 2021 holdet.

”Vi ser ikke uddannelsen som et alternativ til lægelig behandling. Vi ser uddannelsens
muligheder som en værdig støtteterapi til eksisterende behandlingsmetoder i Danmark.”

Rikke Goerlich, Thomas Kjærsgaard, Dinna Trehøje og Marianne Palm

_________

Velkommen til en helt ny overbygning for komplementære behandlere og sundhedsfagligt personale, som ønsker en helt særlig uddannelse udi hormonelle – og beslægtede – udfordringer.

Gennem 9 webinarer med afsluttende eksamen (hvis du ønsker det) gennemgår sygdommene og opstiller – når det er muligt – en behandlingsprotokol, du kan anvende i dit videre virke som komplementær behandler.

Undervejs får du viden om:
SYGDOMMENS KARAKTER
Den nationale og internationale litteratur om emnet, hvad er muligt med moderne metoder i det traditionelle behandlingssystem?

Hvad siger forskningen og erfaringerne fra hele verden? Vi finder den bedste forskning frem, diskuterer den og ser, om den har sin gang på Jorden – her i Danmark. Vi graver et spadestik dybere omkring muligheder for støtteterapi til de forskellige sygdomme:

1. Ernæringsterapi, herunder brugen af vitaminer, mineraler, aminosyrer, fedtsyrer, mælkesyrebakterier og beslægtede næringsstoffer. Brugen af mad som terapi, herunder gennemgang af forskellige kosttrends – virker de, virker de ikke? Hvad siger forskningen – og erfaringerne?

2. Biologiske terapiformer – brugen af urteterapi, homøopati og beslægtede terapiformer.

3. Gennemgang af forskellige muligheder lige fra zoneterapi, kinesiologi, psykoterapi, kognitiv terapi og smerteterapi til gennemgang af lægemidler, kirurgiske muligheder etc. Du bidrager med din viden.

4. Det hele munder ud i behandlingsprotokoller, hvor vi internationalt og nationalt får kigget på muligheder. Eller finder ud af, at der ingen muligheder er. Også her bidrager du – vi skaber behandlingsprotokollerne i et samarbejde på vores konferencesystem.

 

Særpris på det allerførste hold

Du kan få overbygningen til en særpris lige nu, da du skal være med på et stykke pionérarbejde. For det er første gang, vi laver et meget tæt samarbejde mellem flere skoler, og det er første gang, at nogen via webinarer, studieanvisninger, film og podcasts samler al viden ét sted. Du kan være med, hvis du er komplementær behandler eller har en beslægtet uddannelse.

Priserne

  • Betal det hele på én gang, når du starter på uddannelsen
    i alt kr. 4.900,-
  • Afdrag med kr. 500,- pr. måned
    i alt kr. 6.000,-

 

Vi udveksler erfaringer og gør hinanden klogere

Det bliver også en kursusrække, hvor du, hvis du har specialviden på området, kan komme til orde. I det hele taget er det en platform, hvor vi klæder hinanden på til at få den viden, der er nødvendig, og som kan være ganske relevant at inddrage, hvad enten vi er zoneterapeuter, akupunktører, heilpraktikere, ernæringsterapeuter, phytoterapeuter, biopater, naturopather, eller hvad vi nu har af uddannelse i forvejen.

Studerende fra diverse skoler er også velkomne, send nogle ord om dig selv, så tager vi individuel stilling.

Du vil få en specialiseret viden i:

→ Hele hormonsystemets opbygning

→ Gynækologi og andre sygdomme, cirka 55 forskellige, relateret til dette spændende organsystem.

→ Hormonsystemets fortrædeligheder, og hvad kan vi – hvad kan vi ikke – med komplementære metoder?

Det bliver en tur gennem universet af forskning, både hvad der foregår hos endokrinologerne i Dammark og i udlandet.


Varighed og krav

Kursusrækken vil være over cirka 11 måneder og afsluttes med en eksamen, hvis man vil have kursusbevis. Hvis du skal have et kursusbevis, skal du dog være færdig med en anden komplementær behandleruddannelse eller have anden relevant sundhedsfaglig uddannelse. Det kigger vi på sammen, når du kontakter os.

Du skal påregne nogle timers forberedelse til hvert webinar og i øvrigt være med i vores facebookgruppe, hvor diverse forskningsresultater, diskussioner og opråb vil blive lagt op.

TILMELDING (obs lukket for tilmeldinger til 2021 holdet)
Skriv til info@biologisk-medicin.dk