Komplementær behandler i hormonterapi og gynækologiske udfordringer

 

”Vi ser ikke uddannelsen som et alternativ til lægelig behandling. Vi ser uddannelsens
muligheder som en værdig støtteterapi til eksisterende behandlingsmetoder i Danmark.”

Rikke Goerlich, Thomas Kjærsgaard, Dinna Trehøje og Marianne Palm

_________

Velkommen til en helt ny overbygning for komplementære behandlere og sundhedsfagligt personale, som ønsker en helt særlig uddannelse udi hormonelle – og beslægtede – udfordringer.

Gennem 15 webinarer med afsluttende eksamen (hvis du ønsker det) går vi helt tæt på cirka 55 problemstillinger. Vi gennemgår sygdommene og opstiller – når det er muligt – en behandlingsprotokol, du kan anvende i dit videre virke som komplementær behandler.

Undervejs får du viden om:
SYGDOMMENS KARAKTER
Den nationale og internationale litteratur om emnet, hvad er muligt med moderne metoder i det traditionelle behandlingssystem?

Hvad siger forskningen og erfaringerne fra hele verden? Vi finder den bedste forskning frem, diskuterer den og ser, om den har sin gang på Jorden – her i Danmark. Vi graver et spadestik dybere omkring muligheder for støtteterapi til de forskellige sygdomme:

1. Ernæringsterapi, herunder brugen af vitaminer, mineraler, aminosyrer, fedtsyrer, mælkesyrebakterier og beslægtede næringsstoffer. Brugen af mad som terapi, herunder gennemgang af forskellige kosttrends – virker de, virker de ikke? Hvad siger forskningen – og erfaringerne?

2. Biologiske terapiformer – brugen af urteterapi, homøopati og beslægtede terapiformer.

3. Gennemgang af forskellige muligheder lige fra zoneterapi, kinesiologi, psykoterapi, kognitiv terapi og smerteterapi til gennemgang af lægemidler, kirurgiske muligheder etc. Du bidrager med din viden.

4. Det hele munder ud i behandlingsprotokoller, hvor vi internationalt og nationalt får kigget på muligheder. Eller finder ud af, at der ingen muligheder er. Også her bidrager du – vi skaber behandlingsprotokollerne i et samarbejde på vores konferencesystem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi udveksler erfaringer og gør hinanden klogere

Det bliver også en kursusrække, hvor du, hvis du har specialviden på området, kan komme til orde. I det hele taget er det en platform, hvor vi klæder hinanden på til at få den viden, der er nødvendig, og som kan være ganske relevant at inddrage, hvad enten vi er zoneterapeuter, akupunktører, heilpraktikere, ernæringsterapeuter, phytoterapeuter, biopater, naturopather, eller hvad vi nu har af uddannelse i forvejen.

Studerende fra diverse skoler er også velkomne, send nogle ord om dig selv, så tager vi individuel stilling.

Du vil få en specialiseret viden i:

→ Hele hormonsystemets opbygning

→ Gynækologi og andre sygdomme, cirka 55 forskellige, relateret til dette spændende organsystem.

→ Hormonsystemets fortrædeligheder, og hvad kan vi – hvad kan vi ikke – med komplementære metoder?

Det bliver en tur gennem universet af forskning, både hvad der foregår hos endokrinologerne i Dammark og i udlandet.


Varighed og krav

Kursusrækken vil være over cirka 15 måneder og afsluttes med en eksamen, hvis man vil have kursusbevis. Hvis du skal have et kursusbevis, skal du dog være færdig med en anden komplementær behandleruddannelse eller have anden relevant sundhedsfaglig uddannelse. Det kigger vi på sammen, når du kontakter os.

Du skal påregne nogle timers forberedelse til hvert webinar og i øvrigt være med i vores facebookgruppe, hvor diverse forskningsresultater, diskussioner og opråb vil blive lagt op.