Undervisere på Institut for Biologisk Medicin

Ovenfor på billederne kan I se en del af de undervisere vi har tilknyttet Institut for Biologisk Medicin

– vi mangler dog at tilføje et par stykker! De er på vej ind på siden…

 

Herunder kan du læse lidt mere om dem:

 

Marianne Palm

Ejer Institut for Biologisk Medicin og er faglig leder af instituttet sammen med Diana Trehøje.

Uddannet bl.a. biopat/naturopath ibm, phytoterapeut og psykoterapeut.

Underviser i phytoterapi (som en del af reguleringsterapi), klientpsykologi, klientpraktik og biopatiens grundprincipper.

 

Dinna Trehøje 

Faglig leder af Institut for Biologisk Medicin sammen med Marianne Palm.

Cand.psych, biopat/naturopath ibm og zoneterapeut.

Underviser på uddannelsen Support & Care – Kræft,
Support & Care – Autoimmune Sygdomme og klientpsykologi. 

 

 

Ann Britt Larsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uddannet biopat/naturopath ibm, zoneterapeut, massør, triggerpunkt-akupressør.

Underviser i zoneterapi, meridianlære og ernæringsterapi.

 

 

Victoria Carinamallou Savannah Bruun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uddannet biopat/naturopath ibm og Body-sds kropsterapeut.

Underviser i biopatiens grundprincipper.

Jeg er vokset op med alt andet end sundhed. Alkoholisme, misbrug, røg, masser af sukker, men dog med masser af sport og bevægelse. Det var mit frirum, mit aflad og min passion. Jeg har vejet 35 kg mere, jeg har selv været stormisbruger af sukker, pepsi max, hotdogs, is m.m. og har lagt det meste på hylden. I dag nyder jeg oftere maden fremfor bare at proppe mig med den, og jeg tænker over at fylde min krop med gode næringsstoffer.

Hele mit liv er på en eller anden måde centreret omkring sundhed; enæringsmæssigt, miljømæssigt, omsorgsmæssigt og jeg beskæftiger mig med min egen og andres sundhed hver dag, på et fysisk, psykologisk og også globalt plan. Det er på mit arbejde, og det er når, jeg holder fri. Det er blevet en forenet levevis og interessefelt. Det er kommet ind under huden for at blive. Jeg elsker det, jeg laver og føler bestemt, at jeg er på min rette hylde. Jeg efterlever langt fra optimal sundhed, men jeg efterstræber at være bedre ved sig selv hver dag. Og så giver jeg slip, når jeg går ud og hygger mig med god samvittighed.

Til dagligt arbejder jeg som body-sds-terapeut med klienter med bl.a. stress, angst, tics, svimmelhed, depression, migræne, ledproblemer og generelle spændinger. Som biopat kommer mine klienter oftere med maveproblemer, smerter, allergier og kroniske lidelser, de ikke har kunne få hjælp til i sundhedsvæsenet.

http://www.bodywise.dk/websites/bodywise.dk/wordpress/

 

 

Frede Damgaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uddannet kostvejleder, ernæringsterapeut DET, phytoterapeut og biopat/naturopath.

Underviser i ernæringsterapi.

Min baggrund for at være i denne branche var som udgangspunkt en trafikulykke.

Efterfølgende fandt jeg vejen gennem sunde kostvaner, kosttilskud og forskellige alternative behandlingsformer i den alternative branche til at komme på benene igen. Dette gjorde, at jeg blev meget interesseret i, hvad naturmedicin og den komplementære verden kunne bibringe mig. Det gjorde også, at jeg valgte at sætte mig mere ind i samt uddanne mig i, hvad kroppen har brug for af gode næringsstoffer gennem mad og naturlige kosttilskud.Denne baggrund og mange års erfaring er det, jeg underviser ud fra; og jeg synes, det er en gave at få lov at sprede viden om dette emne.

 

Jeanette Clement

Uddannet biopat/naturopath ibm, NLP business practitioner, zoneterapeut og førstehjælpsinstruktør. PD i voksenpædagogik og ernærings og husholdningsøkonom.
Underviser i klientpsykologi og førstehjælp.

 

Inge Kellermann

 

 

 

 

 

Uddannet og RAB-godkendt zoneterapeut og phytoterapeut. Udgav i 2013 bogen “Når diagnosen er kræft. En selvhjælpsbog for kræftpatienter og deres pårørende” og “De bedste råd når diagnosen er kræft” i 2014 og “Når diagnosen er brystkræft” i 2016.

Underviser i ernæringsterapi og på Support & Care uddannelsen.

Undervisningen er tilrettelagt på grundlag af bøgerne, og formålet er at styrke mulighederne for at vejlede klienterne på en faglig kompetent måde – også når der er tale om alvorlige sygdomme.Min passion har i efterhånden mange år været at fokusere på at lette livet for de mange, der lider af de såkaldte livsstilssygdomme – kroniske sygdomme, som ikke altid kan helbredes, men hvor vi kan gøre meget for at styrke kroppen til at komme bedre i balance og derved minimere gener og progression af sygdommen.

For mit vedkommende har fokus af mange grunde især været på kræft, men da de underliggende årsager til udvikling af den sygdom stort set er de samme som for andre kroniske sygdomme, er det faktisk et bredspektret fokus.

Det har været en øjenåbner for mig, hvor meget evidens, der faktisk er for både den forståelse og de hjælpemidler, vi som behandlere er i besiddelse af. Den viden har jeg dedikeret mit liv til at formidle til klienter, i bøger, undervisning og foredrag. Kostens betydning og brug af lægeurterne spiller den vigtigste rolle i min tilgang, men det bliver også stadig mere tydeligt, hvordan den livsstil, vi har tillagt os i vores del af verden, påvirker udvikling af både fysisk og psykiske lidelser.

Den erkendelse betyder meget for den holistiske tankegang, der danner grundlag for såkaldt alternativ behandling. Den betyder også meget for den måde, vi møder klienterne og deres forskellige problemer med. Værktøjskassen er fyldt med gode redskaber, og evidensen for mange af dem er heldigvis omfattende.

 

 

Tine Krejsager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uddannet biopat/naturopath ibm, certificeret stresscoach, fysiurgisk massør, certificeret projektleder og laborant.

Underviser i kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed, som en del af reguleringsterapi.

Jeg har egen virksomhed, hvor jeg underviser og rådgiver indenfor kvalitetsstyring, fødevaresikkerhed, projektledelse, naturopati/biopati og stress coaching.

www.tkquality.dk