.En af de største uddannelser

[gdgallery_gallery id_gallery=”10″]

Velkommen til en komplementær verden

 

Vi er stolte af at være én af landets største teoretiske og praktiske uddannelser indenfor forebyggende sundhed og komplementær tankegang og behandling.

Du klædes på til at kunne arbejde med klienter med mange forskellige problemstillinger. Du lærer også at se, hvornår vi som biopat/naturopath ibm ikke kan gøre den store forskel og derfor skal henvise til andre professionelle behandlere. Med andre ord lærer du at danne netværk til andre behandlere – ”etablerede som komplementære” og du lærer at opdage, hvor vi som fag har nogle begrænsninger fx, hvis der er brug for en kiropraktor, en osteopat, en akupunktør eller anden professionel behandler som fx ortopædkirurg, hals-øre-næselæge osv.

Uddannelsen tager tre til fem år, men du kan gøre det på to år, hvis du er hurtig

I respekt for dine kommende klienter og i dit øvrige virke som biopat og naturopath ibm, skal der være tid til at have klienter hjemme. Der skal være tid til at fordybe sig og til ikke kun få en praktisk tilgang til fx ernæring og kostplaner.

Du skal have både en praktisk og teoretisk tilgang, hvor du gør brug af dine erfaringer fra dit eget liv og anvender dine erfaringer overfor andre mennesker.

To år eller flere år?
På Institut for Biologisk Medicin kan du selv tilrettelægge din studietid

Du kan færdiggøre uddannelsen på to år ved at tage alle webinarer og undervisning både i Ry (lørdage og søndage) og i Vedbæk (torsdag og fredage).

Det er jo ikke lige meget, om man bor på Grønland eller i Spanien, hvad klima og kostvaner angår

Vores studerende kommer fra alle egne af verden, og det afspejles også i uddannelsen gennem den specifikke rådgivning, du skal videregive til dine klienter.

Vi lægger vægt på, at du ikke kun kender fx forskellige kosttrends, men også forstår, hvorfor vi grundet vores genetiske ophav og vores liv generelt set ikke kan spise den samme kost alle sammen. At blive veganer kan være let for nogen, mens andre skal fortsætte med at spise kød.

Kostvariationer lærer du om på studiet, ligesom du lærer meget specifikt, hvordan du kan rådgive dine klienter individuelt.

Enetimer via mail, videoer og det sidste nye konferencesystem

Vi arbejder gennem studieanvisninger, undervisning med fremmøde og eneundervisning, som foregår gennem mail-korrespondance og konferencesystemer, hvor vi kan se hinanden, og vi underviser via andre moderne undervisningsmetoder.

Du vil møde studerende med forskellige baggrunde. Mange kommer fra universitet, andre er måske i forvejen fitnessinstruktører, ernæringsterapeuter eller zoneterapeuter. Og nogen træder måske for første gang ind i den mere komplementære verden. Med andre ord, er der plads til alle.

Der er således plads til dig, der er studievant og til dig, der sjældent læser bøger eller dig, hvor det er mange år siden, at du har gået i skole.
Den ældste studerende er 76 år, den yngste er 21 år…

Anatomi, fysiologi og sygdomslære tager du undervejs

Har du allerede anatomi, fysiologi og sygdomslære (forkortet AFS) svarende til de krav, Sundhedsstyrelsen stiller for RAB-ordningen, og SKAT stiller i forhold til at blive momsfritaget, kan du få merit for faget.

Du vil undervejs i studiet opdage, at du nok skal ajourføre din viden for at forstå alle detaljer om fx en given problemstilling i et organsystem – det kunne være hormonsystemet.

Vi guider dig til den specifikke viden gennem hele studiet, men også gennem de webinarer, som skolen holder i samarbejde med faglærerne i AFS.

Har du ikke anatomi, fysiologi og sygdomslære i forvejen, kan du tage faget her på skolen indbygget sammen med de øvrige fag

Du vil således med det samme se, hvorfor cellelæren er vigtig – den skal bruges til at forstå, hvordan vitaminer, mineraler og fedtsyrer virker. Du vil forstå, hvordan knogler er opbygget, og hvilken forskning udi knogleskørhed, der giver mening.

Fire gange om året vil der – udover de øvrige webinarer – være specielt tilrettelagte webinarer, som fungerer som repetition før din deleksamen i AFS.

Der bindes en smuk sløjfe med biopatien/naturopatien og anatomi/fysiologi/sygdomslære, så du med det samme kan gå i gang med at anvende fagene i praksis.

Velkommen til en skole som er stolte af at uddanne nogle af de bedste komplementære behandlere i Danmark.


Institut for Biologisk Medicin – stedet, hvor vi bygger broer, er ydmyge og kender vores begrænsninger. Det gør os dygtigere!