.Pris biopat/naturopathuddannelsen

[gdgallery_gallery id_gallery=”12″]

Vi holder den lave pris og det høje faglige niveau – med eller uden AFS!

Uddannelsen til biopat/naturopath ibm koster fra kr. 59.000,00 – 79.500,00 kr. alt efter hvilken betalingsmetode du vælger og om du skal have AFS (anatomi, fysiologi og sygdomslære) eller ej.

Der er tre betalingsmuligheder for uddannelsen uden AFS:

1. Du betaler uddannelsen på én gang, og så er prisen for hele uddannelsen kr. 59.000,00 (spar 10.000 kr.).
2. Du betaler kr. 10.000 som 1. afdrag og afdrager herefter kr. 1000 pr. måned, og så er prisen for hele uddannelsen kr. 64.000,00 (spar 5.000 kr.).
3. Du afdrager kr. 1.000 pr. måned, og så er prisen for hele uddannelsen kr. 69.000,00.

Der er ligeledes tre betalingsmuligheder for uddannelsen med AFS:

1. Du betaler uddannelsen på én gang, og så er prisen for hele uddannelsen kr. 69.500,00 (spar 10.000 kr.).
2. Du betaler kr. 10.000 som 1. afdrag og afdrager herefter kr. 1.150 pr. måned, og så er prisen for hele uddannelsen kr. 74.500,00 (spar 5.000 kr.).
3. Du afdrager kr. 1.150 pr. måned, og så er prisen for hele uddannelsen kr. 79.500,00.

​Læs ét modul ad gangen

​Det er også muligt at betale pr. modul. Du vælger dét fag, du vil læse og betaler herfor inden deltagelse i undervisningen. Du kan afslutte faget med eksamen. Det skal du gøre indenfor en rimelig tid efter deltagelsen, når du har fået rettet de tilhørende hovedopgaver.

NB! Kun ved at gennemføre hele uddannelsen med afsluttende eksamen modtager du et eksamensbevis som biopat/naturopath ibm.​

Hvis du i forvejen er uddannet zoneterapeut på eller under uddannelse hertil på Institut for Biologisk Medicin er der naturligvis en rabat i forhold til også at uddanne dig til biopati/naturopath. Skriv til os!

Studér via bruttolønsordningen!

Er du ansat i sundhedssektoren?

Så har vi en win-win situation for dig og din arbejdsgiver!

 

Har du et brændende ønske om at uddanne dig til biopat/naturapath ibm, så du teoretisk og praktisk er klædt på til den komplekse og komplementære verden, som sundhed jo er. Tal med din arbejdsgiver om at blive biopat/naturopath ibm – med eller uden anatomi, fysiologi og sygdomslære.

 

Er du ansat i sundhedssektoren, i den private eller den offentlige, så foreslå din arbejdsgiver, at du videreuddanner dig på Danmarks største skole for komplementære uddannelser.

 

Du får adgang til en verden af komplementær sundhed. Du lærer alt, hvad hjertet begærer af teorier og praktisk tilgang til klienter, patienter og kunder samt dét at være rådgiver, konsulent eller noget helt sjette.

 

Hvorfor er det win-win for dig og din arbejdsgiver?

Dygtiggøre du dig på sundhedsområdet er det ikke kun for din egen fagligheds skyld. Din arbejdsgiver kan i høj grad gøre brug af dine øgede kompetencer. Din faglige optimering sikrer dig et bredt fundament og en alsidig vidensbase, som sikrer dine klienter og kunder, en grundig og helhedsorienteret behandling.

 

komplementær behandling vinder mere og mere indpas både på behandlingsområdet, men også i den ’almene’ bevidsthed. Du vil derfor være på forkant med udviklingen.

 

Kost, kosttilskud, motion og i det hele taget en sund livsstil indtænkes i flere forskellige sammenhænge både som præventiv behandling og som en del af behandlingen af diverse sygdomme.

 

Sådan kommer du i gang!

Vi har tre betalingsmuligheder A, B og C:

 

A) Den billigste for dig og din arbejdsgiver.

Laver du en aftale med din arbejdsgiver, kan du gøre det i en såkaldt bruttolønsordning:

din arbejdsgiver betaler i første omgang din uddannelse og har fradrag for det i sit regnskab

du trækkes i løn før skat af den andel, du afdrager hos din arbejdsgiver; andelen aftaler du og din arbejdsgiver

dermed hjælper SKAT med at betale ca. 50% af din uddannelse. Sådan er skattereglerne i dag

det er altid en god ide, at du får en bindende forhåndsgodkendelse hos SKAT, så I ved, at aftalen er godkendt

godkendelsen koster p.t. 400,-, men alt i alt sparer det dig for 35.000,- på uddannelsens samlede pris, da du som sundhedsansat kan få lov at trække beløbet fra. Eller det kan blive næsten gratis for dig, hvis din arbejdsgiver også synes, at det er en god ide og gerne vil betale uddannelsen for dig.

 

B) eller C) Din arbejdsgiver betaler kr. 10.000 ved uddannelsesstart og kr. 1000 pr. måned eller arbejdsgiver betaler kun kr. 1000 pr. måned.

 

Du kan læse om ‘beskatning af arbejdsgiverbetalte udgifter til dækning af undervisning for modtageren’ på SKAT’s hjemmeside:

https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1920475

 

Har du/I spørgsmål så skriv endelig en mail til: administration@biologisk-medicin.dk

eller ring på tlf.: 22 79 44 14.