Adgangskrav

 

Adgangskrav

 

Først af alt er lysten til at lære og lysten til at arbejde med mennesker.

Dernæst, at du tilegner dig al den viden, som gør, at du med lethed kan hjælpe dine klienter til et sundere liv. Du får her en uddannelse, som lægger vægt på:

 

Stor viden om alle de discipliner, der indgår i dine senere behandlingsstrategier.

 

Evnen til at kommunikere ellers svært tilgængeligt stof til din klient, så dét at blive rask ikke bliver til en jordomsejling udi forskning og omveje til sundhed. Biopatien/naturopatien er en enkel og let metode til sundhed, hvilket afspejler sig i undervisningen.

 

Evnen til at opstille et regenerationsprogram indenfor kost/diæt, vitamin-og mineralterapi, phytoterapi og symbioseterapi, som er let at forstå og anvende i hverdagen.

 

Evnen til at være tilstede for dine klienter og være katalysator for deres proces hen mod et sundere liv uden sygdomme.

Anatomi, fysiologi og sygdomslære

Har du ikke anatomi, fysiologi og sygdomslære (AFS), kan du vælge at starte på faget før eller samtidig med biopat/naturopath-uddannelsen. Du skal have bestået eksamen i AFS, inden du kan melde dig til den afsluttende mundtlige eksamen. Vi synes, at det er en fordel at tage AFS samtidig med biopat-/naturopatstudiet, da det giver dig en større indsigt i klientens behandling og hvordan samt hvorfor “noget” virker i kroppen. Du kan læse AFS som en del af din biopat/naturopath-uddannelse på Institut for Biologisk Medicin i Vedbæk og Ry.